Southpark s20e1 Memberberries

Hallo daar!

Vorige week is het nieuwe seizoen van southpark begonnen! En het ziet er naar uit dat het terug een seizoen wordt met een verhaallijn dat een volledig seizoen duurt in plaats van losstaande afleveringen.



Verhaallijn

Er is een nieuw probleem in southpark, deze keer is het een internettroll die de meisjes van de school lastigvalt op het internet. We denken natuurlijk allemaal dat het Eric Cartman dat doet maar wacht tot je de cliffhanger ziet!

Bijna de hele aflevering die Memberberries noemt, draait rond de nakende presidentsverkiezingen in de verenigde staten van amerikanen, het ding is dat trump is vervangen is door Mr garrison die nog steeds samen is met Caitlin Jenner. Hij die Giant douche genoemt word door de mensen staat voor op hilary clinten die turd sandwich genoemd, iets dat ik eigenlijk wel passend vindt voor de 2 huidige kandidaten. 

Omdat er in het begin van de aflevering protest was tegen het getroll van eerder vernoemde persoon, gaan er een aantal mensen van het meisjesvolleyball team zitten tijdens het volkslied, en door dat er meer en meer protest is tijdens het volkslied, word JJ abrahams ingehuurd voor het volkslied te rebooten, omdat hij onderandere Starwars gered heeft.
Het nieuwe volkslied wordt geintroduceerd tijdens een match van american football. Eigenlijk is het hetzelfde als het oude maar nu moet men niet meer rechtstaan als het afgespeeld wordt.

De cliffhanger gaat alsvolgt: we zien de feitelijke troll inloggen op de site waar hij actief is en eigenlijk dan zoomt de camera uit en eindigt de aflevering. Daarom dat ik denk dat er terug zoals vorig seizoen een verhaallijn i in plaats van losstaane afleveringen met soms eens 2 of 3 aaneenhangende afleveringen.

Opvallende dingen

Cartman heeft een T-shirt aan met de tekst Token's life matters, een referentie naar de Amerikaanse beweging Black lives matter.

PC principal is nogaltijd de directeur van de lokale lagere school. 

Voor de rest is eigenlijk al genoemd. Later deze week, ga ik nog een artikel publiceren over southpark maar dan over de 2de aflevering

Reacties

Populaire posts van deze blog