Deadpool (2016, nederlands) Spoilers! duh!

Hallo daar!

ik heb Deadpool eindelijk zelf eens bekeken en ik moet zeggen dat de film geweldige aspecten heeft. Maar natuurlijk ook minder goede aspecten, laten we beginnen met de verhaallijn en daarna een artikel over mijn mening over deze film


Verhaallijn

De film begint met de een taxirit die hij niet betaald. En haalt hij zijn target onderuit. Die target noemt francis en is verantwoordelijk voor zijn transformatie naar wat hij nu is. Hij is nogal pissed vanwege zijn gezicht dat nogal misvormd is nu door de behandeling.

Er komt dan een flashback naar Deadpool zijn leven voordat hij Deadpool was. Eerst was hij een soldaat in het amerikaanse leger. Nu in de start van de flashback is hij een mercenary die mensen tegen betaling gewoon afranseld. Hij gaat naar cafe en wordt angesproken door die gast die de wolverine de wolverine heeft gemaakt.

Hij gaat eerst niet in op het offer maar bedenkt zich om zijn vriendin haar leven te verbeteren en verwijnd. Eenmaal op locatie wordt hij ingespoten met een rare substantie en wordt hij dagenlang gemarteld voor het gen dat mutanten creeĆ«rt wakker te maken. 
Dagenlang wordt hij zonder resultaat gemarteld door de organisatie, maar dan gaan ze een stap verder door hem in een cabine te steken die lucht ontneemt van het slachtoffer en vanalle andere zaken. Dit lijkt te werken maar wordt voor francis zijn plezier nog even verder gemarteld in deze kabine doormiddel van een lucifer.

Daardoor kan hij ontsnappen en begint hij een jacht naar francis nu hij ongeveer dezelfde krachten heeft als de wolverine op de klauwen en het speciale skelet na. Blijkbaar is dat bij iedereen anders, de effecten van dat gen (wie had dat nu gedacht aangezien iedere mutant in dat universum andere krachten heeft) 

In het volgende artikel vindt u mijn mening over deze film!

Reacties

Populaire posts van deze blog