Harry potter en de steen der wijzen

Hey mensjes!
Dit is het eerste artikel over een film op deze blog!
De eerste review gaat natuurlijk over een film uit mijn jeugd Harry Potter en de steen der wijzen (originele titel: Harry Potter and the philosper's stone) uitgekomen in 2001, voelen jullie jezelf al oud?
Voor de mensen die de trailer nog niet hebben gezien in die vijftienjaar heb ik ze hier onder bijgesloten.

Verhaallijn

Dus voor de mensen die het nog niet weten, harry potter begint eigenlijk bij het verslaan van Lord Voldemort, of beter gezegd het verdwijnen van hem. Harry hemzelf, wordt ten vondeling gelegd bij zijn nonkel en tante. Hij werd hier niet echt goed behandeld. Gelukkig geen geweldaden tegenover hem maar hij werd wel verwaarloost, en zijn neefje is natuurlijk de favoriet. 
Hargrid, komt Harry dan halen omdat de nonkel en tante omdat zijn brief niet tegoei aankomt (als je snapt wat ik bedoel). en ontvoerd hem (kind off) gaat met hem shoppen en Harry vertrekt dan naar zweinstein. (I kinda guess nobody talked to Harry about stranger danger) 

Harry maakt nieuwe vrienden op de trein. en wordt tegoei geintroduceerd op zijn nieuwe school. Hj wordt de nieuwe regels uitgelegd maar 2 keer raden wie die regels aan zijn laarzen lapt en daar nog voor wordt beloond ook nog?

Diegene die niet Harry Potter raadde moet dringend zijn hoofd eens laten nakijken. 
En zo wordt Harry de held van het verhaal.en was iedereen blij! Behalve Harry natuurlijk, na een tijd moet hij (lees als, het einde van het schooljaar) terug naar zijn nonkel en tante.

mijn mening en andere irritante zaken

En we zijn aan de sectie gekomen waar ik mijn mening geef en andere irritante dingen over de film.
persoonlijk, vindt ik het geen slechte film. Alleen vindt ik het allemaal redelijk toevallig dat vannalles gebeurd die te maken hebben met de link tussen Harry en hij die niet genoemd mag worden.En er wordt veel te weinig uitgelegd naar mijn mening.

Nog iets irritante dingen, het perron waar dat de trein vertrekt is 9 en drie vierde. Als hun maatschappij zo geheim is waarom hebben ze hun vertrekplaats dan in het drukste treinstation van Londen? U kan mij niet wijsmaken dat niemand dat nooit gezien heeft, dat er opeens een hele meute kinderen opeens door een muur wandeld en niet geloofde dat het een optische illusie was! Als dat in de echte wereld was, zou dit allang op youtube hebben gestaan!

Ik heb echter niets op te merken op het acteer talent van de kinderen, je moet het maar eens doen om zo'n prestatie af te leveren op zo'n jonge leeftijd! 

grappige relevante youtube video's



 

Reacties

Populaire posts van deze blog