Onderhuids deel 3 Door Nicci French

Hallo daar!

Ik heb eindelijk genoeg gelezen van het laatste deel van het boek Onderhuids door Nicci French om een artikel te schrijven hierover. Dit deel noemt Nadia en volgt deze vrouw door haar persoonlijk leven terwijl ze bedreigt wordt.



Nadia
Zoals ik in de intro al zei, in dit deel van het boek, volgen we Nadia. Een jongedame die een eigen zaak heeft, ook al ziet ze dit niet als een bedrijfje is. ze is met een compangion een clown die kinderfeestjes bezorgt tot ze opeens dreigbrieven ontvangt. Ze gaat er natuurlijk mee naar de politie.

Even verbaast als Jennifer, denkt ze niet echt dat het iets van die brieven en denkt in het begin dat het een of andere flauwe grappenmaker is maar het is al snel anders nadat ze een van de kinderen ziet op een feestje waar ze een clown op is.
Omdat ze te horen krijgt dat de moeder van een van de kinderen eerst gelijkaardige brieven kreeg is dit de eerste vrouw die zelf op onderzoek trekt. Omdat ze  met een van haar "bewakers" toegang heeft gegeven tot haar doos, heeft ze wat "leverage" om het dossier in te kijken dat de politie in te kijken.

Dit alles brengt haar op een avontuur dat uiteindelijk leidt tot het einde van dit boek. Wie had dat nu gedacht dat het laatste deel van het boek zou leiden naar het einde van het boek?

Reacties

Populaire posts van deze blog